t Suikertuintje is een initiatief van Kirsten Beelen uit Hoofddorp.

Kirsten startte in 2008 met KirBee Creations. Een bedrijf in bedankjes, huwelijksaccessoires en aanverwante artikelen. In 2010 volgde Kirsten een workshop Chocolade-paaseieren decoreren die werd gevolgd door een workshop Patisserie.

De passie voor de patisserie was geboren en sindsdien zijn er al heel wat cupcakes en taartjes gebakken. Kirsten ging verder onder de naam Cake Buffet.

Om dit vak professioneel uit te kunnen voeren zijn en worden er nog steeds workshops en cursussen gevolgd. Voor een volledig overzicht van de gevolgde cursussen en workshops verwijzen wij naar de CV opleidingen.

In 2012 heeft Kirsten haar Wilton 4-Stars Student Certificate en haar Master Certificate behaald voor de PME Professional Modules.

Tijdens haar opleiding heeft Kirsten zich bekwaamd in de kunst van de suikerbloemen en in 2013 besloot Kirsten zich te gaan specialiseren op het maken van suikerbloemen, bloemen van koudporselein en bruidstaarten.

Met deze specialisatie is besloten de naam van Cake Buffet te wijzigen naar de toepasselijkere naam 't Suikertuintje.

Kirsten is in 2014 in de leer geweest bij meesterpatissier Robèrt van Beckhoven. U kent Robèrt wellicht als jurylid van het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt.

Tevens is zij gecertificeerd in HACCP en Allergenen voor Food Proffesionals.

Sinds 1 maart 2017 is 't Suikertuintje verhuisd naar het bedrijventerrein Meer en Duin in Lisse. Op nummer 54D is daar op de eerste etage een studio ingericht waar naast de productiewerkzaamheden ook afspraken kunnen worden gemaakt voor het bespreken van bruidstaarten en ook proeverijen en workshops worden geven.

Kirsten werkt op afspraak. Alle producten worden gemaakt op bestelling en volgens uw wensen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op (liefst via de mail of via Facebook) met Kirsten en zij zal u vrijblijvend verder informeren.